【暑假作业答案五年下】暑假作业答案五年级下册英语


手抄报 2019-11-08 12:06:15 手抄报
[摘要]暑假到了,同学们的暑假作业完成得怎么样了呢?下面本站小编为大家提供的是最新的五年级英语暑假作业及答案,仅供参考!暑假作业答案五年级下册英语一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(10分)( ) 1 A card B catch C cartoon( ) 2 A let B

【www.gzgfw.com--手抄报】

  暑假到了,同学们的暑假作业完成得怎么样了呢?下面本站小编为大家提供的是最新的五年级英语暑假作业及答案,仅供参考!

  暑假作业答案五年级下册英语

  一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(10分)

  ( ) 1. A. card B. catch C. cartoon

  ( ) 2. A. let B. lesson C. listen

  ( ) 3. A. wash B. watch C. which

  ( ) 4. A. butterfly B. dragonfly C. firefly

  ( ) 5. A. white B. write C. bright

  ( ) 6. A. 6:15 B. 7:15 C. 6:45

  ( ) 7. A. toothache B. backache C. headache

  ( ) 8. A. walk carefully B. sit quietly C. sing loudly

  ( ) 9. A. carry big things B. glow at night C. dance in the flowers

  ( ) 10. A. touch your knees B. lift up your right leg. C. put your feet together

  二、根据你所听到的问句,选出正确答句,读两遍。(10分)

  ( ) 1. A. Yes, I do. B. Yes, I can. C. Not yet.

  ( ) 2. A. Yes, I’m Tom speaking. B. Yes, speaking. C. Yes, I’m Tom.

  ( ) 3. A. About half past eight. B. At a quarter to seven. C. They’re seven.

  ( ) 4. A. I have PE and Chinese. B. We like Maths. C. I don’t like Chinese.

  ( ) 5. A. We often cook food. B. They are watching TV. C. They often do housework.

  三、听录音,完成短文,读三遍。(10分)

  1、We are from different countries. I’m from . He’s from .

  2、How does Yang Ling her weekends? She often cartoons.

  3、It is . The students are about their weekends.

  4、 your hands on your , please.

  5、I thirsty. I can a glass of water for you.

  笔试部分(70分)

  一、 选出画线部分读音不同的单词。(5分)

  ( ) 1. A often B. those C. over D. photo

  ( ) 2. A have B. cake C. name D. table

  ( ) 3. A computer B. usually C. puppet D. student

  ( ) 4. A please B. breakfast C. sweater D. bread

  ( ) 5. A scarf B. quarter C. party D. bar

  二、 写出下列词组的英语或汉语。(1-5题为10分,6-7题为5分。15分)

  1. 集邮 __ ____ 2. 住在中国______________________

  3. 在周二上午 __ ____ 4. 谈论 ____

  5. 忙碌的一天 ____ __ 6. at once ______

  7. different countries __ ____ 8. stay in bed ___

  9. a quarter to twelve __ ____ 10. speak loudly ___

  三、将正确答案的序号填在题前的括号内。(15分)

  ( ) 1. David likes ___________ photos and ___________ flowers.

  A. taking, grows B. taking, growing C. takes, grows

  ( ) 2. The boy ___________ the Internet every day.

  A. is surfing B. surf C. surfs

  ( ) 3. ___________ music, please .

  A. Listen B. Listen to C. listen to

  ( ) 4. I often play football ___________ the weekends.

  A. in B. on C. at

  ( ) 5. The students are ___________follow the orders.

  A. trying to B. trying C. try to

  ( ) 6. —Do you have ___________ hobbies?

  —Yes, I do.

  A. some B. any C. a

  ( ) 7. The girl can skate, ___________the boy can’t.

  A. but B. and C. to

  ( ) 8. I can play ___________ football . My sister can play ___________ violin.

  A. the; the B. the; / C. / ; the

  ( ) 9. David goes to school ___________ Monday ___________ Friday by bus.

  A. on; and B. from; to C. for; to

  ( ) 10. My brother ___________ books now.

  A. reads B. reading C. is reading

  四、从Ⅱ栏中找出能回答Ⅰ栏中问题的选项,并将其序号填入题前的括号内。( 5分)

  I II

  ( ) 1. Hello, may I speak to Helen? A. She often draws pictures.

  ( ) 2. What is she doing there? B. She is singing.

  ( ) 3. What day is it today? C. I’ve got a bad cough.

  ( ) 4. What’s the matter? D. It’s Saturday.

  ( ) 5. What does Nancy usually do on Sundays? E. Sorry, wrong number.

  五、根据中文完成句子,每空一词。(10分)

  1.Helen放学后通常做什么?她通常做家庭作业。

  What _ ___ Helen usually do after school? She usually does ___ __ homework.

  2.星期三上午我们上什么课?我们上英语和计算机课程。

  What __ __ do we have __ _Wednesday morning ? We have and Computer Studies.

  3.你母亲有一些爱好吗?是的,她有。她喜欢洗衣服。

  __ __ your mother have any __ __? Yes, she _ ___.

  4.用你的右手触摸你的左脚。

  ________ your right hand _______ your left foot .

  六、用所给单词的适当形式填空。(5分)

  1. It’s ten past four. The girls ___________ (play) games.

  2. There ___________ ( be ) two swings and a slide in our school.

  3. Do you like___________ (skate)?

  4. My sister___________ ( have) a nice box.

  5. Please show your stamps to___________. (she)

  七、按要求完成下列句子,每空一词。(10分)

  1. There is some water in the glass. (改为一般疑问句)

  ___________ there ___________ water in the glass ?

  2. I feel ill now. (对划线部分提问)

  ___________ ___________ you feel now?

  3. I like playing chess.(改为否定句)

  I ___________ like ___________ chess.

  4. better, hope, I, you, soon, get (连词成句)

  .

  5. are, different, we, from, countries (连词成句)

  .

  八、阅读理解(10分)

  (A)

  阅读短文判断正误,正确的写 T,错误的写 F。 (5分)

  Helen usually gets up very early in the morning. She often goes to school at about half past seven. She has her first lesson at eight o five. She doesn’t go home at noon. She has lunch at a quarter to eleven at school. After lunch, she has a rest for half an hour. Then she plays games with her classmates. Classes are over at half past four. Helen goes home with her friends at about five. At six thirty, she has supper with her parents. She goes to bed at half past nine. That’s Helen’s day.

  ( ) 1. Helen usually gets up late in the morning.

  ( ) 2. The first lesson begins at about half past seven.

  ( ) 3. Helen doesn’t have lunch at home.

  ( ) 4. Helen goes home with her classmates at about four.

  ( ) 5. Helen goes to bed at nine thirty.

  (B)

  阅读短文并选择正确答案。(5分)

  My name is Yang Ling. I’m a student in a primary school here. I have four lessons in the morning and three lessons in the afternoon. I have Chinese, Maths, Art, Science, Social Science and Computer Studies. I like Maths and Art. But my friend Lily doesn’t. She likes Art and Computer Studies. Many students in our school like Art very much. They like drawing pictures. Some students like sport. They usually play football and basketball after school. On Saturdays and Sundays, I usually do housework. Sometimes I make model cars with my classmates.

  ( ) 1. How many lessons does Yang Ling have a day?

  A. Four. B. Six. C. Seven.

  ( ) 2. Who is Lily?

  A. Yang Ling’s friend. B. Yang Ling’s sister. C. Sorry, I don’t know.

  ( ) 3. What subjects does Lily like?

  A. Art and Maths. B. Art and Computer Studies. C. Art and Social Science.

  ( ) 4. What do some students usually do after school?

  A. Play football and baseball. B. Play basketball and football. C. Play football and volleyball.

  ( ) 5. What does Yang Ling usually do at the weekends?

  A. Draw pictures.

  B. Do housework and make model cars.

  C. Do homework and make model planes.

  听力文字稿及参考答案

  听力文字稿

  一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1. I catch insects at the weekends.

  2. Listen! The girls are singing.

  3. I often wash clothes in the evening.

  4. There’s a dragonfly on the wall.

  5. The man in white is Tom’s father.

  6. It’s a quarter past six.

  7. Jim has got a headache.

  8. Please sit quietly and listen to me.

  9. Fireflies can glow at night.

  10. Stand in a line. And put your feet together.

  二、根据你所听到的问句,选出正确答句,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1. Are you ready for class?

  2. May I speak to Tom?

  3. What time is it?

  4. What subject do you like?

  5. How do your parents spend their weekends?

  三、听录音,完成短文,读三遍。(共5小题;每小题2分,满分10分)

  1、We are from different countries. I’m from China. He’s from Japan.

  2、How does Yang Ling spend her weekends? She often watches cartoons.

  3、It is Monday. The students are talking about their weekends.

  4、Put your hands on your head, please.

  5、I feel thirsty. I can get a glass of water for you.

  参考答案

  听力部分

  一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1.B 2.C 3.A 4.B 5.A 6.A 7.C 8.B 9.B 10.C

  二、听录音,给下列图画标上正确的序号,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  5 1 2 4 3

  三、根据你所听到的问句,选出正确答句,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1.C 2.B 3.A 4.B 5.C

  四、根据你所听到的对话及问题,选择正确的答案,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1.C 2.B 3.B 4.C 5.A

  五、听录音,完成短文,读三遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  French; lives; ships; listening; him

  笔试部分

  一、写出下列词组的英语或汉语。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1. collect stamps 2. learn…from… 3. on Tuesday morning 4.talk about 5.write an e-mail to me

  6. 立刻 7. 相同的爱好 8. 呆在床上 9. 11:45 10.大声地说

  二、将正确答案的序号填在题前的括号内。(共15小题;每小题1分,满分15分)

  1.B 2.C 3.B 4.C 5.A 6.A 7.B 8.A 9.C 10.C 11.B 12.C 13.B 14.C 15.A

  三、从Ⅱ栏中找出能回答Ⅰ栏中问题的选项,并将其序号填入题前的括号内。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1.E 2.B 3.D 4.C 5.A

  四、看图完成对话,每空一词。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1.Where; America; speak; English 2.does; spend; his; takes; about; do

  五、用所给词的适当形式填空。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1. to water 2.are playing 3.are 4. cards 5.skating 6. watch 7.has 8.Nancy’s 9.her 10.go

  六、按要求完成下列句子,每空一词。(共5小题;每小题2分,满分10分)

  1.Is; any 2.How; do 3.What; does 4.don’t; playing 5.time; for

  七、阅读短文并判断正误,正确的写 T,错误的写 F。 (共5小题;每小题1分,满分5分)

  1.F 2.F 3.T 4.F 5.T

  八、阅读短文并选择正确答案。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1.C 2.A 3.B 5.B 5. B

  相关推荐阅读:

  暑假作业五年级下册答案数学

  五年级下册数学暑假作业答案(完整版)

  小编精心推荐

  五年级暑假作业答案:语文 " 数学 | 英语

本文来源:http://www.gzgfw.com/jieriqingdian/23512/

相关阅读
  • 2017防溺水安全教育视频|2017暑假防溺水工作总结 2017防溺水安全教育视频|2017暑假防溺水工作总结
  • 【英语手抄报 暑假作业】小学三年级英语暑假作业答案分享 【英语手抄报 暑假作业】小学三年级英语暑假作业答案分享
  • 【心理健康教育手抄报内容怎么写】学校心理健康教育计划怎么写 【心理健康教育手抄报内容怎么写】学校心理健康教育计划怎么写
  • [我的梦]中国梦我的梦演讲稿700字大全 [我的梦]中国梦我的梦演讲稿700字大全
  • 我的梦|2018中国梦我的梦演讲稿大全 我的梦|2018中国梦我的梦演讲稿大全
  • [教科版科学]教科版小学科学三年级上册第二单元《动物》教案汇总 [教科版科学]教科版小学科学三年级上册第二单元《动物》教案汇总
  • 快乐暑假手抄报资料|快乐暑假手抄报五年级 快乐暑假手抄报资料|快乐暑假手抄报五年级
  • 【交通安全知识顺口溜长】关于交通安全知识顺口溜 【交通安全知识顺口溜长】关于交通安全知识顺口溜
为您推荐
  • 消防安全知识顺口溜|关于安全知识顺口溜有哪些
    消防安全知识顺口溜|关于安全知识顺口溜有哪些
    【导语】近年来,安全事故频频发生,影响孩子的不安全因素也越来越复杂,对孩子进行正确的安全教育对家庭、学校、社会都有积极的作用。下面是本站分享的关于安全知识顺口溜有哪些。欢迎阅读参考!   【篇一】  走路要走人行道,过路要走横行道,  红灯停,绿灯行,来往车辆仔细瞧,  车行道上不玩耍,人行护栏
  • 【保护森林的宣传语】关于保护森林的顺口溜大全
    【保护森林的宣传语】关于保护森林的顺口溜大全
    【导语】森林与人类息息相关,是人类的亲密伙伴,是全球生态系统的重要组成部分,所以我们要保护好森林。下面是本站分享的关于保护森林的顺口溜大全。欢迎阅读!   【保护森林顺口溜一】  虽是一点星星火,可它能毁万亩林。  林区用火有制度,五项严禁六不烧。  小孩玩火寻开心,毁了财产要性命。  烟头如丢
  • 环保标语顺口溜_关于环保的顺口溜有哪些
    环保标语顺口溜_关于环保的顺口溜有哪些
    【导语】地球是我们共同的家,我们要尽力保护好我们的家园,环保就从我们身边的小事做起。下面是本站分享的关于环保的顺口溜有哪些。欢迎阅读!   环保的顺口溜【一】  1)砍棵树,拔棵草,地球就要不行了。找医生!  2)树长芽,鸟回家,自然环境恢复啦。好!  3)天变蓝,水变清,白色垃圾人人清。真好!
  • 创建文明城市标语_有关创建文明城市的顺口溜
    创建文明城市标语_有关创建文明城市的顺口溜
    【导语】全国文明城市是反映城市整体文明水平的综合性荣誉称号,是目前国内城市综合类评比中的荣誉。下面是本站分享的有关创建文明城市的顺口溜。欢迎阅读!   有关创建文明城市的顺口溜【一】  文明城市人民创,市民觉悟大提高;  以人为本是宗旨,遵纪守法第一条。  家庭和睦是基础,助人为乐风尚好;  助
  • [英语手抄报 暑假作业]五年级下册英语暑假作业答案2018
    [英语手抄报 暑假作业]五年级下册英语暑假作业答案2018
    【导语】 漫长暑假到了,心如小鸟飞了。学习压力放下,心情愉快多了。课堂烦恼没了,游戏时间到了。作业做得少了,运动锻炼多了。校园枯燥没了,生活美好多了。愿你忧愁烦恼消,生活乐无边!本站准备了以下内容,供大家参考!一 on desk It’s copybook that copybook it is
  • mysql|My Family小学英语作文五篇
    mysql|My Family小学英语作文五篇
    【导语】有了家人才会有家庭,你知道怎么写一篇我的家人的英语作文吗?下面是本站给大家精心挑选的My Family小学英语作文五篇,希望大家喜欢!供你参考和阅读。【篇一】  There are three people in my family They are my father﹑mother an
  • 节能减排工作总结|节能减排工作总结3000字
    节能减排工作总结|节能减排工作总结3000字
    【导语】当工作进行到一定阶段或告一段落时,需要回过头来对所做的工作认真地分析研究一下,肯定成绩,找出问题,归纳出经验教训,提高认识,明确方向,以便进一步做好工作,并把这些用文字表述出来,就叫做工作总结。本站准备了以下内容,供大家参考!  节能减排是一项艰巨的工作,因此因加大节能减排技术培训工作力度,
  • [快乐的暑假作文400]快乐暑假七年级英语暑假作业答案
    [快乐的暑假作文400]快乐暑假七年级英语暑假作业答案
    下面是出国留学为大家精心整理的2016年七年级英语暑假作业答案,欢迎阅读。2016年七年级英语暑假作业答案练习一(基础训练)第一题 1 D 2 H 3 E 4 F 5 I 6 A 7 J 8 C 9 B 10 G第四题 1 B 2 C 3 A 4 D 5 B 6 C 7 B 8 D 9 C 1
  • 【英语手抄报 暑假作业】七年级英语暑假作业答案(人教版)
    【英语手抄报 暑假作业】七年级英语暑假作业答案(人教版)
    以下是本站实用资料频道编辑为您整理的七年级英语暑假作业答案(人教版),供您参考,更多详细内容请点击本站查看。  一、选择填空  1-5 BCDDA 6-10 BBDDA 11-15 DCCDC  二、完形填空  1-5 CBCDA 6-10 BDBAD  三、阅读理解 ACCBD  四、填词
  • 【英语绕口令 简单有趣】如果绕口令变得有趣了:再也不怕普通话难说了
    【英语绕口令 简单有趣】如果绕口令变得有趣了:再也不怕普通话难说了
    【导语】周而复始的说着接近的普通话,如果绕口令变得有趣了,再也不怕普通话难说了。  复韵母练习  1、磨房磨墨,墨碎磨房一磨墨;梅香添煤,煤爆梅香两眉灰。  2、出南门,走六步,见着六叔和六舅,叫声六叔和六舅,借我六斗六升好绿豆;过了秋,打了豆,还我六叔六舅六十六斗六升好绿豆。  3、哥挎瓜筐过宽沟